Fantasie op doek

Kader de fantasie in Ontdek Fantacanvas!

Eindelijk is het zo ver: de fantasie van uw kind op doek!
Fantacanvas geeft de mooie creatie van uw kind een persoonlijke toets. De elementen van de tekening worden niet gewijzigd, alleen de vormen en kleuren worden kunstzinnig op de voorgrond geplaatst.

De fantasie van uw kind op canvas!

Speel met Fantacanvas!

Laten we samen met veel fantasie tekenen

De illustratoren van Fantacanvas nemen de tekening van uw kleine kunstenaar als voorbeeld en omvatten de meest relevante details om de fantasie van uw kind te benadrukken.

Speel met het hele gezin en kies samen de overheersende kleur van de canvasprint van uw creatie!

Fantacanvas als cadeau!

Dé cadeautip voor kleurrijke feestjes

Fantacanvas is een origineel cadeau-idee dat past bij elke gelegenheid. Het is ideaal om grootouders, tantes en ooms gelukkig te maken, want het benadrukt de verbeelding van uw kind!

Als u een Fantacanvas schenkt, geeft u de belangrijkste mensen in het leven van uw kind iets heel bijzonders. Ze zullen dit speciaal voor hen gemaakt Fantacanvas zeker graag in hun woonkamer hangen!

Wat een leuke kinderkamer!

Uw kind als decorateur

Uw kleine kunstenaar zal gek zijn op het beoogde resultaat, dat is ontstaan uit de combinatie van zijn verbeelding en kunstzinnigheid en de professionaliteit van de illustratoren van Fantacanvas.

Uw kind zal met grote vreugde zijn kamer decoreren met een zelf gemaakt kunstwerk, dat dankzij de kwalitatieve materialen van Fantacanvas ook in de toekomst intact blijft.