Gepersonaliseerd Fantacanvas!

Laten we de fantasie nog groter worden

De originaliteit van uw Fantacanvas is het resultaat van onze jarenlange ervaring in de grafische kunsten. Onze professionele illustratoren zijn zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de oorspronkelijke stijl die uw kind aan zijn creatie verleent, bij te houden.

Precies daarom is het ons doel om er geen "veranderingen" in aan te brengen, maar het kunstwerk waarvan we uitgaan te “verhogen”.

Wat een leuke kinderkamer!

Uw kind als decorateur

Uw kleine kunstenaar zal gek zijn op het beoogde resultaat, dat is ontstaan uit de combinatie van zijn verbeelding en de kunstzinnigheid en professionaliteit van de illustratoren van Fantacanvas.

Uw kind zal met grote vreugde zijn kamer decoreren met een zelf gemaakt kunstwerk, dat dankzij de kwalitatieve materialen van Fantacanvas ook in de toekomst intact blijft.

Speel met Fantacanvas!

Laten we samen met veel fantasie tekenen

Onze illustratoren zullen uit de tekening van uw kind een fantastisch Fantacanvas maken. Hierbij wordt de tekening op een schilderdoek afgedrukt en vervolgens ingelijst in een stevig kader van echt hout.
Het resultaat is betoverend: onze illustratoren zullen de tekening diepte en kleur verlenen en schaduwen toevoegen, terwijl ze absoluut trouw blijven aan de originele tekening van uw kind. We willen uw tekening niet opnieuw maken, maar willen gewoon de eigenschappen ervan benadrukken!